Literatura

Związek czyli zależność (wiersz)

Franas

 

Moja przyszłość zależy od Ciebie

Jak bardzo mnie Kochasz to da mi siłę

Da mi przewagę nad dniem, nad nocą

Noc będzie uległa, dzień przestanie krzyczeć

Nie będzie walki, nie będzie gonitwy

Szczęście spocznie na ramionach Naszych

Nie chcę snu, nie potrzeba mi snu

Rzeczywistość jest wyraźniejsza

Kocham Cię, Kochasz mnie

Ja widzę, ja w końcu widzę !

Ja czuje, ludzie ja czuję !

Ja żyję i żyć będe wiecznie.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 24 maja 2012 (historia)

Inne teksty autora

Testament
Franas
Tysiące serc
Franas

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca