Literatura

Medytacje (wiersz)

wwisniewski777

Jeszcze raz, zaczynam.

W głowie coś z wczoraj i sprzed roku;

stół, noga, krzesło, obawa -

żeby tylko nic mnie z Ciebie nie minęło -

stół, noga, krzesło, obawa.

W głowie coś z wczoraj i sprzed roku.

Zaczynam, jeszcze raz.


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 30 czerwca 2012, 13:03
Mało, za mało. Nie wszedłeś w tkankę, płyniesz za bardzo po powierzchni problemu, a bądź co bądź tytuł sugeruje mocne przeżycie.
przysłano: 28 czerwca 2012 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca