Literatura

ODKAMIENOWANIE (wiersz)

Jakint

powiedziałeś mi wczoraj
że gdybyś urodził się pod szczęśliwą gwiazdą
byłaby to Shakira

w odwecie puściłem nosem bańkę

sny na jawie spełniają się tylko wtedy
gdy maczają w nich ręce
czescy konstruktorzy
 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 8 lipca 2012, 10:39
Pierwsza smakowita, aż się uśmiałam :D
Tomasz Smogór
Tomasz Smogór 8 lipca 2012, 16:00
*bańkę
Jakint
Jakint 8 lipca 2012, 17:22
Na zdrowie Hayde.

Dzięki Tomku.
Mithril
Mithril 11 lipca 2012, 20:56
pierwsza miała być "światłem".......................i tylko ona błysnęła
przysłano: 8 lipca 2012 (historia)

Inne teksty autora

HINDENBURG
Jakint
ROJBER
Jakint
BIAŁY
Jakint
SKŁADAM SIĘ
Jakint
OBRAZY
Jakint
EKFRAZA
Jakint
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca