Literatura

*** (wiersz)

Świtezianek

złamałem kredkę
bratu
będzie płakał
teraz śpi
zaczarowany przez elfy
rysują mu sny
kredkami
których nie złamie
nikt

słaby+ 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
tryptyk
tryptyk 26 stycznia 2007, 19:55
przyjemny. mnie daje jakąś pozytywną energię. podoba mi się. uśmiecham się
przysłano: 6 marca 2001

Inne teksty autora

Lot
Świtezianek
O ptaku ognistym
Świtezianek
Nocna Tatr piosnka
Świtezianek
Nie zdążyłem
Świtezianek

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca