Literatura

skurwysen (wiersz)

Prince Azyp

 

Stygnę jak wosk

oczy jak wąż

mózg ciasny jak kiosk

zapomnieć staram się wciąż

 

Słysze jak BÓG przełyka ślinę i śmiech jak paznokcie o tablice.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Karol Ketzer
Karol Ketzer 14 sierpnia 2012, 20:46
"wciąż" niepotrzebne, nie pasuje, BÓG też nie.
Prince A
Prince A 14 sierpnia 2012, 21:11
dziękuje.
Sergio Carlo
Sergio Carlo 16 sierpnia 2012, 11:15
zapomnieć staram się niepotrzebny wciąż
Bóg

--Panie Karolu, Pan jest WIELKI
Rita 16 sierpnia 2012, 21:06
A gdzie ogonek przy wyrazie - Słyszę...? :-)
przysłano: 14 sierpnia 2012 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca