Literatura

przegrana do Gryfka. (wiersz)

Prince Azyp

"Przegrywasz swoje życie"

 

 

 

gdy tak do mnie mówisz 

ja udaje że słucham, bo wiem że tak bardzo to lubisz

gorliwy głos sumienia ,który nie przeszedł jeszcze mutacji     

nadaje mojej masce wyraz skupienia

a twarz szczera galopuje na myślach

tam gdzie sen się zaczyna a sens umiera.

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Sergio Carlo
Sergio Carlo 16 sierpnia 2012, 11:39
trochę przegadałeś, ale czasem trzeba,
tylko "na myślach" mi zgrzyta
"w myślach" , albo "po myślach" - msz.
i od nowego wersu, może:

"twarz szczera galopuje
w myślach sen się zaczyna a sens umiera"

albo

"twarz szczera galopuje
po myślach
gdy sen się zaczyna a sens umiera"
Prince A
Prince A 16 sierpnia 2012, 19:32
dziękuję Ci bardzo! konstruktywne.
przysłano: 15 sierpnia 2012 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca