Literatura

ideał (wiersz)

Evit-ka

 

dba o każdy gest
dobiera słowa
i/ jak szczegóły garderoby

nie z próżności – jak twierdzi
ale ze strachu przed rysą na wizerunku
z dumy pewnie też

BÓG CZY/JAK DYKTATOR

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 16 sierpnia 2012 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca