Literatura

Piętro wyżej (wiersz)

Goosfrabba

dotknął mnie przez folię
rękawiczką z białego lateksu
z obrzydłą miną
     
chwycił za czarny worek
mocno upchnął silnymi rękami
i zapiął pod szyją

 

zabrał nadzieję na stare lata
powiedział że na światło w tunelu
muszę zaczekać do wtorku
 
kat w zamszowym kapturze

 


dobry 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 2 września 2012, 13:32
Fajny pomysł - prosty, a daje zupełnie inną perspektywę. Już myślałam, że po tym dotykaniu będą inne obrzydliwości. Udało ci się mnie zaskoczyć ;)
Marzena P.S.
Marzena P.S. 2 września 2012, 15:49
nie powiem, z wizytą u kogo skojarzyło się:)
Rita 2 września 2012, 22:45
to kolejny , ciekawy tekst:)
przysłano: 2 września 2012 (historia)

Inne teksty autora

Wspomnienie
Goosfrabba
w krótkiej partii
Goosfrabba
Migawki
Goosfrabba
Przedwiośnie
Goosfrabba
NIEPOKÓJ
Goosfrabba
Grudzień Mamo
Goosfrabba
Zblaknienie
Goosfrabba
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca