Literatura

powstanie styczniowe (wiersz)

Mateusz Woźniak


te obacz no tylko tu powstanie
ale kino skołuj popcorn chodź bo wstanie
i pójgdzie w cholerę grób sznur francę
a u nas spłeeń paryski i nic novi
na błysku lunarnym powstaje on
to logiczny układ że stadnie dosadnie współkujemy
wiemy co biba co post a nie co nie tu pot w stanie
ciągłym bo kierat żar huta krowy tartak także taki
odstęp się natknie? natchnie? nie nie nadziała się
tutaj nic nie będzie choć powstanie


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 21 września 2012 (historia)

Inne teksty autora

scenka rodzajowa
Mateusz Woźniak
szach tur
Mateusz Woźniak

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca