Literatura

*** (wiersz)

Beata Szulęcka

Czas Końca
monosylaby
słyszę tylko
przecież
nie zależy
mi
na odpowiedzi
nigdy tak
ze sobą
nie rozmawiałam
wymagam
natychmiastowej
apokalipsy

niczego sobie 14 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
...
... 8 pazdziernika 2006, 10:46
Dziadostwo straszne. Dziewczyna absolutnie nie umie pisać
bakus
bakus 12 lutego 2007, 17:32
podoba mi sie.. pisz kobietko:) 3mam kcuki
:*
przysłano: 6 marca 2001

Inne teksty autora

piec
Halfmoon
{~~~}
Halfmoon
~~~
Halfmoon
***
Halfmoon
***
Halfmoon
***
Beata Szulęcka
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca