Literatura

Westchnienie do Pana w dzień świętego Gerarda Sagredo di Csanád (wiersz)

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

 

                                      Czasami każdy potrzebuje pomocy,

                                        prosimy więc o drobne przysługi,

                                            ale powinniśmy się strzec

                 Mary Alice Young, [w:] Desperate Housewives, s. 2., odc.15

 

użycz mi legendarne

dwa złote

a będzie uzdrowiona

dusza twoja

 

moja niewdzięczność

stanie się

kontrolowana

 

24 września 2012, 09:56:41


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Karol Ketzer
Karol Ketzer 14 pazdziernika 2012, 16:08
TAK!
przysłano: 24 września 2012 (historia)

Inne teksty autora

Bydgoszcz, sobota 30 maja 2015 roku
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Partykuły modalne
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz niewymuszony
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca