Literatura

Tabu (wiersz)

abojawiem

Coś jest

chyba tylko po to

żeby to obchodzić

i to z daleka.

Ja sobie sam

też jestem

chyba największym

a może i jedynym

wrogiem i przyjacielem.

Tylko że ja jak każdy

ze sobą samym

nie do obejścia się

bez siebie.

  


dobry+ 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky 1 pazdziernika 2012, 09:04
Byt w sensie ontologicznym przechodzi w byt w sensie fenomenologicznym...
abojawiem 2 pazdziernika 2012, 11:27
Jakoż zjawiskowość nie bierze się z niczego (czyli głowy), chociaż nie powinna z założeń (zresztą tejże samej głowy).
przysłano: 30 września 2012 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca