Literatura

zagniazdowniki (wiersz)

Joanna Krzepina

 

gdybyśmy tylko mogli sptaszyć się i kluć
inkubowani przez cokolwiek

do odlotu niewiele: krajobraz z wieży ciśnień
zaszyty pępek i żeby raz ktoś pokoił
się o mnie


dobry– 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 30 września 2012, 17:38
..........................zaptasiekowałaś :-)
abojawiem 30 września 2012, 21:01
zmyślne i miłe, i to w dobrym znaczeniu (a to czasem trudno pogodzić)
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 1 pazdziernika 2012, 11:27
Ja myślę, że to dopiero skrawek twoich możliwości literackich ;)
zuza truchlewska (sue)
zuza truchlewska (sue) 2 pazdziernika 2012, 12:09
ciekawe i nietuzinkowe . Inne,a to już dużo.
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska 2 pazdziernika 2012, 20:20
Sue, koniecznie sobie poczytaj jakieś starsze Asiowe teksty. Szkoda, że na Wywrocie jest tylko część z nich.
Marzena P.S.
Marzena P.S. 3 pazdziernika 2012, 13:23
bardzo!
Karol Ketzer
Karol Ketzer 14 pazdziernika 2012, 16:06
coś innego, podoba mi się pomysł.
przysłano: 30 września 2012 (historia)

Inne teksty autora

projekcja
Joanna Krzepina
Piromani
Joanna Krzepina
makieta
Joanna Krzepina
skład
Joanna Krzepina
Szczepienie
Joanna Krzepina
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca