Literatura

Wiek do odhaczenia (wiersz)

Artymowicz anDUCH

 

 

I tak wkurwiam się przyciskam przycisk

w momencie gdy ona czyści skrzynkę i przyciskam go

wielokotnie aż ból wypełnia krwią paznokieć

Ona zastanawia się co jest ważne

Czego już nie potrzebuje

I wiadome jest to że jest to czas filozofii

której staram się unikać

Staram się za to wysłać jej żart

że przychodzą dwie dziewczyny do faceta

jedna jest jak wiatr w trawie, a druga

podobna do faceta o inicjałach A.G.

Ja wymyśliłem ten żart a nie wymyśliłem przycisku

A czas? Cóż nie stać go nawet na to by mruczeć jak kot

(Jak i mnie)

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 4 listopada 2012, 09:02
..............................nic tu
gilli-killi
gilli-killi 4 listopada 2012, 13:15
Cześć. A może zmienić na "naciskam przycisk" - w wersji obecnej trochę za bardzo skrzeczy. Mi z kolei tekst się podoba, bez zbędnych upiększeń i wyblakłych smaczków.
Artymowicz anDUCH
Artymowicz anDUCH 8 listopada 2012, 23:08
ale mnie to skrzypi jak powinno - ale Dziękuję Ci - pozwól się zastanowić
przysłano: 3 listopada 2012 (historia)

Inne teksty autora

CESARZ
Artymowicz anDUCH
Omo - Omino xxx
Artymowicz anDUCH
Panie proszą panów
Artymowicz anDUCH
Szuflada
Artymowicz anDUCH
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca