Literatura

nie tak (wiersz)

pociak

 

oporu, tramwaju brak
nienaturalnie pieszo, nie zachowuję 
balansu, równowagi, stopy w odciskach
po macoszemu pocałunek na drogę 
 
podskórnie nie chcę, listopad wywołuje 
mdłości od modlitw

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ata
Ata 8 grudnia 2012, 11:44
dla mnie to zaledwie szkic wiersza... ale ja się nie koniecznie znam ;)
przysłano: 8 grudnia 2012 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca