Literatura

wierszu który pisze (wiersz)

ariel wiertelak

wierszu który pisze
wprawiłeś mnie w zakłopotanie
pierwsza litera e z przegłosem
krzyczała nad głową przenikł i wie

myśli natarczywie płynnie
kołysały muzyką z głośnika
lotami nut w powietrzu
dryfujacych nad oceanem słowa

 

chciałeś ciszy i zrozumienia
które w  tobie znalazłem
po zakończeniu
tuż za kropką

cóż więcej mogę dać
ponad to
co otrzymałem


rozumiem cię
wierszu który pisze

 

 


niczego sobie 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ata
Ata 20 lutego 2013, 21:03
pytajnik i kropka na końcu - do kosza. reszta jak ktoś tu już zaznaczył wartościowa - miło było przeczytać i ważne, że nie tylko Ty go rozumiesz;) pozdrawiam
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Ciekawy szkic tego co dzieje się między piórem autorem i treścią :)
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 21 lutego 2013, 09:09
Zgadzam się, nie jest to arcydzieło, ale konsekwentny tekst, całkiem dobry :) i przemyślany i czepiałabym się oceanu słowa, że taki oczywisty, ale nie będę, pozdrawiam
Ari
Ari 21 lutego 2013, 09:37
Agata
skorzystałem z rady i dziękuje za zrozumienie :)
masz racje, ważne ze nie tylko ja go rozumie
w przeciwnym wypadku minąłbym się z celem hehe
pozdrawiam

szanta
rysik tez jest zaciekawiony tym co się dzieje
ciekawość - pierwszy stopień do n=p
i o (:)

Paulina W
wyciągam wiec z owego oceanu daleko idące ^konsekwencje^ i będę pisać dalej
pozdrawiam :)
Konrad Koper 31 marca 2013, 19:12
Przeciętny !
przysłano: 19 lutego 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca