Literatura

Idę napity.. (wiersz)

Cez

Idę napity

Przez życie pobity.

Wracam pijany

Znowu przegrany.

Więc po co piję?

Tak z losem się biję.

Flaszka za flaszką

Życie me jest porażką.

A głupek wciąż pije,

Po cóż on żyje?

 

Bóg kocha wszystkich

Nawet tych brzydkich

Więc zostaw alkoholika

Bo jemu to co ma to styka


słaby 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ata
Ata 22 lutego 2013, 21:26
To przestań pić i weź się za życie /to do podmiotu lir. ;)/. wiesza tu nie ma.
Mithril
Mithril 23 lutego 2013, 07:50
infantylna popierdółka
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 23 lutego 2013, 08:49
rymowanka szklanka i zgadzam się, że podmior lir. mógłby się wziąć za życie!!
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 23 lutego 2013, 09:49
poezji tu wcale... ale treśc jest mocna,silna prawdziwa
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 24 lutego 2013, 11:57
jezusmaria
przysłano: 22 lutego 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca