Literatura

Teatr (wiersz)

W. S. Błędnik

 

Gdy ucichnie gwar i rżenie ludzi

Gdy dźwięk dzwonka oznajmi wymarsz zastępów aktorskich na scenę

Wtedy umilkniesz

i

Z rozwartymi ustami zaczniesz chłonąć dramat życia.

 

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 24 lutego 2013, 19:48
banalny finał z wcześniejszej próby spinania się
..................kocopoły
W. S. Błędnik 24 lutego 2013, 19:53
Pana komentarze juz znam;) Wiem, że ciężko Panu dogodzić.
Poczekam na inne. Ale dziękuję za szybką reakcję.
Mithril
Mithril 24 lutego 2013, 20:22
"W. S. Błędnik 30 min. temu
Pana komentarze juz znam;) Wiem, że ciężko Panu dogodzić."

nie szukam dogadzaczy - jest w moim życiu kilkanaście osób oraz dziedzin, które świetnie w tym się spełniają
zatem mam w szczerym, czy ktoś się stara czy nie - czytam, oceniam, komentuję lub nie
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 3 marca 2013, 22:28
dla mnie jakby szkic tylko - pomysł na wiersz
przysłano: 24 lutego 2013 (historia)

Inne teksty autora

Teatr
W. S. Błędnik

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca