Literatura

przerwa na życie (wiersz)

Ravaa

czcze wzniesienia ponad chmury

na granicy wyobraźni

zatopienia w gęstych dymach

i przekłucia cudzych jaźni

 

wspólnie z sobą mną i ciałem

barwy dźwięki i kolory

smaki jawnej zwyczajności

i bezsenne horrory

 

czasem

za potrzebą

przerwa na życie


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
MajaK
MajaK 5 marca 2013, 22:50
cieszę się :)
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 24 marca 2013, 07:38
Wiesz, że czytam wiersz już któryś raz i za każdym razie chcę dodać pracę, do której ekfraza powstała i coś mnie stąd wywołuje :)
przysłano: 5 marca 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca