Literatura

Szczypta (wiersz)

Grzegorz

Ty śpisz już taka spokojna

szczypta emocji i seksu

i po co była kolejna wojna

łóżku potrzeba pretekstu?

 

Uwielbiam jak mi zasypiasz

tak zadowolona i bezwolna

Nie lubię gdy mnie pytasz

Czy jesteś jedyna i pokorna

 

Głowę potem sam głaszczę

Przytulę cię do swego ciała

Ja się na ciebie nie łaszczę

Przecież chciałaś tego sama

 

 


słaby 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 14 marca 2013, 10:30
naiwnie, bez rymów byłoby lepiej, choć coś w tym tekście mimo wszystko zostaje - chyba właśnie ta szczypta, to takie potoczne jak mi zasypiasz, łaszczę wprowadza w konwencję erotyku, ale to jak napisałam na początku zbyt egzaltowane...
abojawiem 14 marca 2013, 10:42
to, co wolno kobiecie, niekoniecznie przystoi mężczyźnie
Dorka Wiśniewska 14 marca 2013, 10:49
Najbardziej mi się podoba wers
"głowę potem sam głaszczę"
<tu uśmiała się bo miała skojarzenia> :)))))) he he he
przysłano: 14 marca 2013 (historia)

Inne teksty autora

gra
Grzegorz

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca