Literatura

sekret szczęścia kobiety (wiersz)

Elisawieta

nie popełniaj błędu najgorszego

- nie czyń z faceta nigdy celu życia swego

niech będzie do niego tylko dodatkiem

tyś jest w nim sterem żeglarzem i statkiem.


fatalny+ 4 głosy
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 14 marca 2013, 18:53
jak mówiłem i mówię, wiedza swoje, a życie swoje
Bogusz Jan Szulc
Bogusz Jan Szulc 14 marca 2013, 20:21
I vice versa...
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 16 marca 2013, 20:42
to nie jest wiersz - tylko rymowanka do pamiętnika!
przysłano: 14 marca 2013 (historia)

Inne teksty autora

Jestem...będę...
Elisawieta
mimo wad wielu
Elisawieta
zdrada
Elisawieta
czy istnieją cuda?
Elisawieta
nieuchronność
Elisawieta
nie znamy się
Elisawieta
nienasyceni
Elisawieta
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca