Literatura

Przyjaźń (wiersz)

Koza

przyjaźń?
- pamiętasz jak krzyczałem?
nie pamiętasz
- a płacz?
też nie
- błagania?
nie
- próby samobójstwa?
nie
- modlitwy?
nie
- przyjacielu?
słucham?
- odejdź...

słaby+ 18 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
M.
M. 21 czerwca 2007, 14:25
poruszyło mnie to co napisałeś. naprawdę..
KARL
KARL 30 kwietnia 2012, 10:09
Żal mi że nazywasz się tak jak ja.Ale cóż takie życie.
Powiem ci tylko trzy słowa na temat tego czegoś::: guwno guwno i jeszcze raz guwno.

Najostrzejszy krytyk.
przysłano: 23 marca 2001

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca