Literatura

Wiedźmin (limeryk) (wiersz)

Dorka Wiśniewska

Do wiedzmina ze wsi Raków,
Przyszło rankiem dwóch tajniaków
I wynieśli ingrediencje
Eliksiru na potencję,
Cukier, drożdże, wór ziemniaków.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
+plus mechanik tomek zimakowski
No to niech teraz to piją , potencjalni limerycy z Częstochowy . Na zdrówko . :D
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Wesoły, dobrze zbudowany tekst :)
Dorka Wiśniewska 22 marca 2013, 10:39
Dzięki Szanto, miło mi, że się podobał :)
przysłano: 21 marca 2013 (historia)

Inne teksty autora

Fryzjer z Kairu (limeryk)
Dorka Wiśniewska
Limeryki indiańskie
Dorka Wiśniewska
Limeryk lwowski
Dorka Wiśniewska
Niepotrzebni
Dorka Wiśniewska
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca