Literatura

po kropelce (wiersz)

Jarosław Baprawski

dzisiaj nie mamy
wspólnych sprawin
rozpierdala się wóz

 

konie pociągnęły
swoimi ścieżkami

jeszcze siedzę
trzymam lejce

 

ja

 

chujowy woźnica
karmię dziką sukę

kawałek po kawałku

 

ona nie gryzie
wypija krew


słaby+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 30 marca 2013, 15:16
no to Cię spotkało, jeżeli sobie sam nie wybrałeś
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 30 marca 2013, 16:32
....mam dobre serce
+plus mechanik tomek zimakowski
zacny , powiadam - kordiał , ale ... na wampiry strzygi upiory to trzeba z kołkiem , z palem z dyszlem , ze słupem ogłoszeniowym . Pozdro . :)
Doremi
Doremi 30 marca 2013, 19:05
...no, a on twierdzi że ma dobre serce buchachacha
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 30 marca 2013, 19:10
....nie..
tak po prostu ....rozczuli się...nad bladziami
Doremi
Doremi 30 marca 2013, 19:18
...aaaa - tak poprostu rozczuli się - - rozczulające :)
el-rosa
el-rosa 31 marca 2013, 01:13
Mam wrażenie, że to poetycki zespół Tourette'a. Jest niby fajnie, myśl leci i tu nagle niekontrolowane przekleństwo bez zasadne. I to któryś wiersz taki, a szkoda, może to się da wyleczyć.
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 30 marca 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca