Literatura

Krwawa Marry (wiersz)

Stagnacja

Stoi człowiek

Samochód

Trzask

Nie ma człowieka

Czerwony kwiat cierpienia

Droga nadal asfaltowo-szara

To nie był jej pierwszy raz


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 4 kwietnia 2013, 23:10
zgrabnie, choć to taka tylko przymiarka do wiersza.
przysłano: 3 kwietnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

Stagnacja
Stagnacja
Poszukiwania
Stagnacja
evviva l'arte
Stagnacja
ciecz
Stagnacja
codzienność
Stagnacja
04.02.2013 r.
Stagnacja
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca