Literatura

" Jasnowidz" (wiersz)

( m. p)

 

Powraca podjrzewa nie winnie  widocznie nie chciał ,zabiega wybiegł poza tor

  świętować zachciało mu sie i nam od nowa 

  wolną wole zastepów , widocznych w fiolecie .

 

Jedynak ognio trwały wypalony dawno schowany do piwnicy kurze pajeczyny,

wilgocią zachodzi ,po czasie po tygodniach , wpadadają  promienie słonca poprzez zabrudzone szyby

 a nagród zero ostatnio przegrywa,nie daje sobie rday uciekać on goni nie nadąża za stawką

porażka w sród przegranych ostatni ,starania dążenia co zeszło z niego potu

 postarzałem sie został uwieziony do końca na czele przegranych.

 teras  siedzi w wiezienu zajmował sie rewolwerami .


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 5 maja 2013, 08:38
brakuje nosówek, błędy ortograficzne *niewinnie" itd.
przysłano: 17 kwietnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

bez
( m. p)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca