Literatura

bez (wiersz)

( m. p)

Szczegulny szacunek,

i nawet czasami można

wysłać list rozbity w butelce.

 

nie zobaczyć

 może nawet

zawartych.

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 17 kwietnia 2013, 16:36
"Szczegulny szacunek,
i nawet czasami można
wysłać list rozbity w butelce.

nie zobaczyć
może nawet
zawartych."


taaak "Szczegulne"............................dyrdymały
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 17 kwietnia 2013, 19:55
Po pierwsze karygodny błąd ortograficzny - szczególny!
przysłano: 17 kwietnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

" Jasnowidz"
( m. p)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca