Literatura

e-mail wyrwany śmierci (wiersz)

Jarosław Baprawski

Marzę by wyprostowały się wszystkie moje sprawy.

Jestem już potwornie zmęczony.

 

Dobrze że jesteś.

Przynajmniej wirtualnie.

Nie jesteśmy sobie obcy.

 

Może kiedyś się spotkamy.

Odjedziemy na koniec.

 

Wszystko będzie już dobrze.

Wszystko się ułoży.

 


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 25 kwietnia 2013, 09:26
jak każdy, jak zawsze, dobry bo dobry, dobrze że dobrze
Paulina Wielbicka
Paulina Wielbicka 26 kwietnia 2013, 00:45
nic tu ciekawego - prócz jakiegoś bycia w niezbyt chwalebnym stanie depresyjnym
Doremi
Doremi 29 kwietnia 2013, 11:00
...raczej podziękowanie za...
i tęsknota za wyprostowaniem spraw
i to jest ciekawe
dobrze że jesteś :)
przysłano: 24 kwietnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca