Literatura

błyskawiczne rozwiązanie (wiersz)

varzyvo

Nastawiłam zegarek na jutro.

Jest ósma rano. Wstaję.

Z roztargnieniem

szukam pod poduszką

dystansu do dzisiaj.

 


niczego sobie+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 4 maja 2013, 17:13
"Nastawiłam zegarek na jutro.
Jest ósma rano. Wstaję.
Z roztargnieniem
szukam pod poduszką
dystansu do dzisiaj"

kropki.............................są potrzebne tylko w trzech miejscach?
varzyvo
varzyvo 4 maja 2013, 18:34
dodałam w czwartym
abojawiem 5 maja 2013, 09:27
dlaczego by nie
Ata
Ata 5 maja 2013, 11:55
zegarek na jutro, dystans do dzisiaj... świetny wiersz wg mnie
przysłano: 4 maja 2013 (historia)

Inne teksty autora

Do Patryka M.
varzyvo
małe wymagania
varzyvo
pic
varzyvo
kloszardzi
varzyvo
Niezmordowana
varzyvo
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca