Literatura

znam dzień powszedni (wiersz)

Wintrop1979

ciepły jak chleb
pachnący niecierpliwie

 

palcami rwany
pod dumnym spojrzeniem
ukryty

 

niewinnie odbija źrenice
spłoszone jak dziecko


co płaczem wymusza

 


dobry– 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 10 maja 2013, 20:20
dobrze znasz
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Ciekawy skrót dnia. W pigułce :)
Mithril
Mithril 11 maja 2013, 07:37
wart podmalowania - wystarczy zamienić parę rzeczy
przysłano: 10 maja 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca