Literatura

gdy nie mówimy o uczuciach (wiersz)

Jarosław Baprawski

nad ranem gasną gwiazdy
słońce pijane ze szczęścia
nie może stanąć na nogi


do czterech orgazmów
brakuje pełnego zaćmienia

ociągam się z wyjściem
lepkie ciała szroni dziad mróz
nie ma wódki i ogień gaśnie
w kominie bez drew
siada cug

wyskoczę na metę
strzelimy jeszcze numer
może jeszcze dwa
morzem nie wrócę

z kolejnym pinem
zmienię lokal
i twarz

jakaś kurwa za dwie dychy dupy da
pójdę spać jak wolny człowiek


który odnalazł sens


wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 29 maja 2013, 22:57
to jest coś (myślałby ktoś i niech sobie myśli, że nie /jego strata/)
przysłano: 29 maja 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca