Literatura

16 (wiersz)

taryfiarzgazu

napisałem
to
do ciebie ale
to tylko
ja
to znaczy tak dużo ale
skasowałem
że dlatego bo
ty to
ty właśnie
poryty
jesteś trochę
to już
nie to samo
bo przerwała papieros
ania znalazłeś
złem się
tu w tym pudełku
nagle ona
esemes
po butach popiół
skasowany
żeby strzepnąć
spermę
z papierowego
filtra
strzepuję dla ciebie
z żołędzia serca
moje
sztuczne
wspomnienia
deski
do krojenia
chleba


słaby 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 31 maja 2013, 18:03
ciąg dalszy lania wody.....................czyli kocopoły w tyralierze
przysłano: 31 maja 2013 (historia)

Inne teksty autora

my?lop?ot
taryfiarzgazu
163
taryfiarzgazu
05:49
taryfiarzgazu
state of status ( I )
taryfiarzgazu
oto (162)
taryfiarzgazu
krzyżyk (161)
taryfiarzgazu
w torbieli (160)
taryfiarzgazu
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca