Literatura

trup w szafie (wiersz)

Bragi


Luckowi ­– Jego Zwłokowatość wie za co

 

już dawno przestałem rozmawiać
z trupem w mojej szafie
za bardzo się różnimy
za bardzo nie rozumiemy

mamy różne priorytety
pozbawione wspólnego mianownika
on codziennie umiera na nowo
ja codziennie na nowo się rodzę

więc nie rozmawiamy
nie spożywamy wspólnych posiłków
nie zwracamy na siebie uwagi
ale czuję że on tam jest

i śmierdzi


fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Bragi
Bragi 28 czerwca 2013, 01:50
z serii: wyciągnięte z szafy.
pardon, z szuflady.
Mithril
Mithril 28 czerwca 2013, 06:39
...do bani

a pierwsze skojarzenie

www.filmweb.pl/film/Trup+w+ka%C5%BCdej+szafie-1970…
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 28 czerwca 2013, 16:11
rzeczywiście trochę pierdolenie. O trupie można by tak ciekawie pisać.
zenit
zenit 8 sierpnia 2013, 16:54
trochę wojaczka słychać
przysłano: 28 czerwca 2013 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca