Literatura

skrzydlate pukawki (wiersz)

Jarosław Baprawski

czy gdybym nie podpisał wierszy

starałabyś wczytać się bardziej

 

nie groził nam atak hakerów

przyciągało przyżeganie

na styku paluszka

 

moje serduszko

ciebie nie skrzywdzi

 

to prawda

na muchy lep

 

mając w zanadrzu

kilka dziurawców

 

zdmuchnąć świeczki

potrafią tylko ćmy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Zaczyna się ciekawie, ale potem się rozmywa. Niemniej podoba mi się np to:
"to prawda
na muchy lep"
Ata
Ata 18 lipca 2013, 23:38
a mi jakoś najbardziej przypadła do gustu puenta: "zdmuchnąć świeczki
potrafią tylko ćmy"...
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 19 lipca 2013, 22:59
..Szanowne Panie..miło mi niezmiernie:)...gościć Was w swoich "nędznych"..progach:)
przysłano: 18 lipca 2013 (historia)

Inne teksty autora

I cool
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
z zeznań Baprawskiego
Jarosław Baprawski
Mery Lou
Jarosław Baprawski
w kuluarach
Jarosław Baprawski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca