Literatura

Czemu już nic (wiersz)

Sebastian Bukiel

Wszystko jest tam
Wszystko co kocham, co chcę jest tam
Czemu tutaj nie ma już nic
Nie ma już nawet miłości
Czemu...
Przyjaciel odszedł tam
I życie odeszło tam
Tu jest pusto
Czemu tataj jestem już tylko ja
Tak pięknie się wszystko zaczęło
A skończyło się tak tragicznie
Bo tutaj już niema nic
Nie ma już wina, miłości i życia
Los odebrał wszystko
I tylko ja ze złudna mapa do szczęścia
Do szczęścia którego już też nie ma
Czemu...


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 21 stycznia 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca