Literatura

*** (wiersz)

AgataSz.

spójrz jak czuła jest noc

gdy wychyla czarnozielone dłonie

 

nawet kiedy jej twarz

w ciekłym srebrze

marszczona jest wiatrem

uśmiecha się coraz szerzej

ustami z księżyca


niczego sobie– 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ata
Ata 30 lipca 2013, 17:49
wiem, że to już było.. ale niepotrzebnie wykasowałam
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski 30 lipca 2013, 18:23
..i bardzo dobrze zrobiłaś:)..dziekuję
Ata
Ata 30 lipca 2013, 19:28
to ja dziękuję :)
przysłano: 30 lipca 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca