Literatura

Bezlad (wiersz)

Galathea

Dla dziewczyn, ktorym sie wydaje, ze jesli z kims sie rozstaja, to nadal moga sie z tym kims przyjaznic.
Lapy smierci oplataja moja glowe
Proboje wstac, ale nie moge
Podnosze oczy w strone nieba
I slysze takie jedno przeklenstwo

zostanmy przyjaciolmi...

Moze ma to sens w pustych perspektywach czasu
A jesli nie - to co to kogo obchodzi...
Wiesz, musze cos przemyslec, daj mi troche czasu
A mowilas ze mnie kochasz - a teraz odchodzisz...

Czyste szalenstwo - platanina mysli
Coraz czesciej mi sie to zdarza...
wiec, jesli odchodzisz - zlosliwie
zrob to co kazda poprzednia powtarza...

słaby 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 22 kwietnia 2001

Inne teksty autora

W cieniu
beezle
Lock
-
reklama
Galathea
Spacer
Galathea
Spełnienie
Galathea
Czarna rozpacz
Galathea
Smutek Życia
Galathea

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca