Literatura

[* * *] (wiersz)

Metalla

Gdy powstawał Wszechświat
Nikt nie pomyślał o tym
Że ktoś, kiedyś...
Znienawidzi jego stwórców
Nikt nie wpadł na to

Minęły miliardy lat
I co?
I narodziła się osoba
Która znienawidziła siebie
Mała dziewczynka
Która nie chciała pomocy
Dziecko
Które zmarło w dniu narodzin


niczego sobie 15 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 21 stycznia 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca