Literatura

parzysta metoda palenia dżointa z fajki wodnej (wiersz)

gaga

milosc i seks to uzywki
dżointa wielkości nawet skromnej
palimy w dwie osoby
przykładam go do ust
zaciągam się
głęboko
potam delikatnie przyciągam cię do siebie
zamykamy obieg ust
dym przepływa razem z oddechem
powolutku
fajka wodna
siedemdziesiąt procent wody
przytula cię do siebie

pytasz czy w tej chwili
jesteśmy bardziej wkręceni
w siebie czy w zioło
nie wiem tak do końca
jak bardzo uzależniasz


słaby 16 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 2 czerwca 2001

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca