Literatura

***(w bujanym fotelu) (wiersz)

[RainMaker]

kontemplacje
Piękna śmierć
Kwietna Pani
Zabujana w fotelu
Co w rogu sypialni
Stał kątem

Z kotem białym
Na kolanach
Lekko rozkołysana
Szeptała zaklęcia
O miejscach magii

Zauroczony urokiem
Wpatrzony w kształtność
Siedziałem niemy na skraju
Łóżka i jawy
Ni słowo nie padło prócz szeptu jej


...Śpij...



Śnię


słaby+ 11 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 9 czerwca 2001

Inne teksty autora

*** (tylko słowa)
[RainMaker]
*** (krajobraz)
[RainMaker]
Takie Światy
[RainMaker]
***
[RainMaker]
*** ()
[RainMaker]
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca