Literatura

Katalog kobiet (wiersz)

Szluger

przeglądam w tajemnicy
katalog twoich byłych kobiet
delikatnie sortuję ci myśli
gdy leżysz obok mokry i zmęczony

powiedz mi
jak mogę nie czuć się dziwnie
przy hiszpańskim temperamencie
dziewczyny z numerkiem dziewięć

na wspomnienie tej z którą straciłeś niewinność
zaczynam mieć wrażenie że jestem mniszką
w porównaniu z siedemnastą mam charakter nimfomanki

twoje ręce pachną ich potem
słyszę ich westchnienia w twoich włosach
krążą wkoło mnie i szczypią do krwi
wślizgują się w pościel
wysysają z ciebie siły

drżę choć mam cię blisko
ich oddechy są jak huragan

niczego sobie 24 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 13 lipca 2001

Inne teksty autora

drobne fałszerstwa
envagorien
Magnolie
envagorien
dual
getsemani
*
getsemani
kasztany
getsemani
paw
getsemani
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca