Literatura

(20.34) (wiersz)

Bartek Duda

Wasser, wasser, mineral wasser
ożywczość
żywica
zadrapanie muru zaczęło krwawić
tętniak mózgu
potraktujmy jako padaczkę

tak umierają bohaterowie
którzy mają odwagę
leczyć się w zakładach zdrowia
państwowych oczywiście

a wiosna była piękna tego lata

niczego sobie 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 7 sierpnia 2001

Inne teksty autora

[..]
Bartek Duda
(20.32)
Bartek Duda
było wiele owiec...
Bartek Duda

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca