Literatura

Anonimowość (wiersz)

Wylie Times

Nie jesteśmy trybami w MASZYNIE

Każdy z Nas 

ma

swoją historię

ideologię

i sny

Tylko czasem o tym zapominamy-

w kolejce po piwo

we mgle z papierosów

w pustce hipermarketów

i złudnej bliskości internetu

kłótniach przy śniadaniu

pośród bohaterów amerykańskich seriali

i ludzi których już nie kochamy

-  i właśnie WTEDY

stajemy się trybami w MASZYNIE

 


słaby 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 15 sierpnia 2013, 10:22
Co za salto, niekoniecznie mortale.
Ata
Ata 16 sierpnia 2013, 16:06
brak tutaj dopracowania i te wielkie litery "walące" po oczach, tak jakby czytelnik samodzielnie nie potrafił odróżnić słów, które tworzą mocniejszy akcent.. ale czuć spory potencjał.. będę zaglądała
przysłano: 15 sierpnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

Niebyt
Wylie Times
Życia smak
Wylie Times
CZAS
Wylie Times

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca