Literatura

80 (wiersz)

taryfiarzgazu

o, złełe ziew, westych,
enerdżajz, abzerw,
letyt gołełej,
a misiek wczoraj
nabity z dymem z uszu
sobie teges, zielony, że od przecież
kilku minut już zły
kabel pcha do fona
wtyka, dokładnie w momencie
to sobie
teges, kiedy weszły pierwsze
nuty piosenki
cool down the pace
baj J boog
i z miejsca w śmiech, a ja
w uśmiech też, bo kółka zębate
empatii trrr, a teraz
myślę myśl, że kot się leni, wie lenisię,
stop i puchy, szysty,
plecy bolą, kur wakot, jak ty mi
każesz siedzieć garbem beknę,
no nie tak patrz retoryka, złaź z tych
kolan,
i tak nie patrzy, bam,
teraz edit,
wstał, zeskczcz i poszsz


słaby 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 15 sierpnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

my?lop?ot
taryfiarzgazu
163
taryfiarzgazu
05:49
taryfiarzgazu
state of status ( I )
taryfiarzgazu
oto (162)
taryfiarzgazu
krzyżyk (161)
taryfiarzgazu
w torbieli (160)
taryfiarzgazu
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca