Literatura

Co tu jeszcze (wiersz)

abojawiem

Co tu jeszcze komplikować

i tak już (czyż nie dość

życiem) skomplikowane życie.

Proszę wiec błagam zaklinam

nie róbmy się więźniami

ani siebie ani komputera.

Czyż cały urok całego życia

nie jest w tym że się nie da

wszystkiego ani wszystko trzeba

dopiąć na ostatni guzik.


fatalny+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 26 sierpnia 2013, 20:04
Jakże się cieszę, że wiersz jest tak fatalny, jak wyśmienity oceniający/krytyk.
przysłano: 25 sierpnia 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca