Literatura

Niebo w gębie (definicja największego skurwysyństwa) (wiersz)

Sajmon

gdybyś miał umrzeć

to tylko w jasnych ustach
wszechmogącego 
 
z uśmiechem
i lekkością musli
 
zadumałby nad ogromem 
twojego bytu by po chwili
 
zasiąść na tronie

słaby 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 30 sierpnia 2013, 10:09
Bełkot i bez sensu !!
Mithril
Mithril 30 sierpnia 2013, 12:00
jakoś tak mało - jest pomysł na "relację"
ale zabrakło.....................gromu(?)
...
... 23 stycznia 2014, 08:56
świetny:)
Vadret
Vadret 12 marca 2014, 15:17
Mithril, pozwolisz, że zadam ci podchwytliwe pytanie: czyś ty się szaleju najadł?!

Wartościowy??????????????????
Usunięto 1 komentarz
przysłano: 29 sierpnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

***
Polisham

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca