Literatura

Cudowny Sen (wiersz)

Konrad Koper

 

Zasypiam z myślą o lepszym jutrze.

Śnię o świecie bez śmierci , krzywdy, bólu.

Pełnym miłości , dobroci i piękna.

Lecz kolejny dzień nie zostawia złudzeń.

Więc jak najdłużej zostaję w łóżku.

 


fatalny+ 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
D.K.
D.K. 8 września 2013, 14:29
Marzenia senne...fajnie, ale wyłaź z tego wyrka i działaj :D
przysłano: 7 września 2013 (historia)

Inne teksty autora

Mgła
Konrad Koper
O moim życiu
Konrad Koper
Ziemia
Konrad Koper
Woda i chleb
Konrad Koper
Cząstka
Konrad Koper
Medal
Konrad Koper
Taniec
Konrad Koper
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca