Literatura

Wada wzroku? (wiersz)

D.K.

bólem
oczy szeroko otwarte
lecz nie widać drogi
ani barw

 

potrzebny okulista
a może wystarczy wytrzeć łzy

 

nagle całkiem wyraźnie
i zbyt blisko
zobaczyła zarys buta


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 8 września 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca