Literatura

TEST ŻYCIA (wiersz)

mirwan

KIMŻE JA JESTEM

ABYM MÓGŁ OCENIAĆ

KTO JEST GŁUPCEM,

A KTO MĘDRCEM JEST

W KAZDEGO DUSZY

JEST ZAWARTA OCENA

JEST ZAPISANE W GWIAZDACH

KTO ZDA ŻYCIA TEST

JEDNI CAŁE ŻYCIE

STARAĆ MUSZĄ SIĘ

INNYM NA TACY PODAJĄ

ALE NA KOŃCU

OKAZE SIĘ

KTÓRZY SĄ SOBĄ

A KTÓRZY UDAJĄ ..


fatalny+ 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 10 września 2013, 06:18
.............................błożesztymój
Ata
Ata 10 września 2013, 18:00
Byłabym wdzięczna za pisanie /jednak/ małymi literami, bo bijesz po oczach na wejściu. "okaze" - literóweczka. Co do treści niestety do mnie nie trafia w takiej formie jako poezja... przykro mi.
przysłano: 9 września 2013 (historia)

Inne teksty autora

VIKTORIAC.D 3
mirwan
WYCIECZKA
mirwan
VIKTORIA
mirwan

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca