Literatura

A jednak gołębie (wiersz)

D.K.

 

od kilku dni niebo szare
i kruk zagnieździł się w duszy
uśmiechów zaledwie kilka 
nikła nadzieja się kruszy
...
 
dziś słońce wyszło zza chmury
spadły z obłoków gołębie 
wzrok ciepły  posłałam światu
znów życia poznaję głębię
 
cieszą na nowo promienie
kałuże wiatr i kamienie
radować się życiem  warto
wszak jestem otwartą kartą

niczego sobie– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 13 września 2013, 23:32
...częstochowsko
D.K.
D.K. 17 września 2013, 18:46
Mithril, co fakt to fakt :D dzięki że byłeś :)
przysłano: 12 września 2013 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca